Hervai Mihály:
______________Fotószakkör______________
© hervai.hu
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks
Share via e-mail
TOVÁBB >


Kedves Barátom!


Sok ismerősöm lelkesedett az ötletért, amikor megemlítettem, hogy egy fotós „tanfolyamot” tervezek indítani a honlapomon. Van köztük, aki nemrég váltott analóg (filmes) gépről digitálisra és még idegenkedik az új funkcióktól. Van, aki kis kompakt gépét cserélte komolyabb digitális tükörreflexesre (DSLR) és szeretne vele minél jobb képeket készíteni. És van olyan is, aki csak a telefonjával kattint el néha egy-egy fotót, és abból akar minél többet kihozni.


Szándékom szerint mindenkinek próbálok segíteni, akit érdekel a fotózás. Hogy valóban így legyen, szeretettel várom a kérdéseket, javaslatokat és észrevételeket a mihaly@hervai.hu e-mail címre!


Természetesen a könyvesboltokban és az Interneten is számtalan jobbnál jobb anyagot találni ebben a témában (ajánlom is mindenkinek, hogy minél több félét olvasson el). Hogy miért vágok mégis bele? Egyrészt kevés olyan írást találtam, ami mindenkinek szólt – vagy a szakkifejezésekkel dobálóztak mindjárt az első oldalon, hogy a kezdő rögtön adja is fel, vagy éppen ellenkezőleg, túlságosan elnagyolták az egészet. Másrészt akárhány könyvet, cikket, leírást olvastam eddig, mindig találtam benne valami újdonságot, ami megragadott. Remélem, hogy ezt a bizonyos „újdonságot” itt is sokan megtalálják.


A kezdéshez kattints a jobb sarokban található “Tovább” gombra!


Hervai Mihály


Minden jog fenntartva! © hervai.hu


TOVÁBB >

Fejezetválasztó: